Privatkunder

VI GIVER DINE MØBLER ET NYT LIV

Hos MSI Polstring møder du et lille hold af passionerede møbelpolstrere, som kan hjælpe med alle typer af ombetrækning og ompolstring af møbler: Arkitekttegnede klassikere, antikviteter, møbelklassikere, arvede møbler, loppefund – eller med andre ord, alle de møbler, som giver dig funktionalitet og glæde i din hverdag.

Vi kan hjælpe dig med hynder, puder og madrasser til dit hjem, din campingvogn eller din båd – og vi kan trylle skræddersyede opslagstavler og andre kreative interiørløsninger frem til dig.

Generelt er ingen opgaver for små, for umulige eller for mærkelige … specielt ikke i en tid, hvor Instagram, Pinterest og danske/internationale blogs bugner af kreative ideer og smuk, personlig boligindretning.

Du er velkommen til at besøge os, hvor du kan forvente faglig og professionel rådgivning, et væld af stof- og læderprøver og få et kig ind på vores værksted. Vis os helt uforpligtende et billede af det møbel, der skal ombetrækkes eller -polstres eller af dit interiørprojekt – og få en fast pris og eventuelt stof- eller læderprøver med hjem. Så du kan overveje det hele i fred og ro!

Ægget - Arne Jacobsen

7'eren (7'er stolen) - Arne Jacobsen

Diverse