Erhvervskunder

KONSULENTBISTAND & SPARRING

I mødet med Jer og jeres indretningsarkitekter, interiørdesignere, indretningsfirmaer og møbelbutikker, bringer vi med forståelse for helheden, udtrykket og detaljerne, vores faglige stolthed i spil med et mål om at bidrage til en kvalitetsløsning, som matcher slutkundens forventninger.

Vi kender kravene til funktionalitet i professionelle og offentlige miljøer og vores forskellige materialer og metervarers muligheder og begrænsninger. Vi oplever ofte, at jo tidligere i processen vores specialviden og håndværksmæssige styrke inddrages, jo mere kreativ er vores sparringsproces – og jo nemmere er det at respektere budgetter, deadlines og bringe optimale løsninger i spil fra start.

Vi behandler enhver kontakt og rådgivning fortroligt og ser i alle aspekter os selv som konsulenter, partnere og medspillere.

MSI POLSTRING SOM UNDERLEVERANDØR

Med et mål om at bevare vores position som en seriøs og ressourcestærk underleverandør til den kvalitetsbevidste, danske møbelindustri, arbejder vi i tæt samarbejde med vores kunde – og sikrer tilsvarende vores medarbejderes høje kompetenceniveau. Det betyder, at du som repræsentant for møbelindustrien i et samarbejde med os kan forvente såvel grundig sparring, høj kvalitet og sans for detaljen.

I et tæt samspil mellem vores 2 afdelinger, sikrer vi fra projekt til projekt, både fleksibilitet og respekt for dine deadlines.

Dine opgaver gemmes til eventuelle supplementsordrer og hasteopgaver. Systuen er udstyret med optimale maskiner til specifikke opgaver – og i polstringsafdelingen arbejder vores team nøjagtigt og omhyggeligt med håndmontering og grundig kvalitetskontrol.

Kontakt os uforpligtende for yderligere oplysninger, konkrete tilbud og sparring – eller book et møde hos jer eller hos os. Så samler vi det team, som kan give dig den bedste introduktion til såvel vores virksomhed som et eventuelt samarbejde.

PROJEKTER OG SAMARBEJDE

Vi fungerer som leverandør eller underleverandør af polstring til f.eks. restauranter, barer, hoteller, skoler, daginstitutioner, specialskoler, kirker og butikker. Lige fra enkelte projekter til faste leverancer på kontraktmarkedet.

Vi står altid klar til at projektere og producere. Vi arbejder sammen om udviklingen af specialmøbler i et nyt byggeri eller i en større ombygning. Vi rådgiver om vores materialers holdbarhed, deres brandhæmmende effekt og/eller deres miljøbelastning.
Nedenfor giver vi et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Haubjerg

Lunderskov Special Møbler

Haderslev Rådhus

SOHO House Copenhagen

FORMAT Biograf Ballerup

Sushi Yama

Diverse